rai Forum Index rai
Riječka anarhistička inicijativa

FAQFAQ    SearchSearch    MemberlistMemberlist    UsergroupsUsergroups    fchat fChat  RegisterRegister  
  ProfileProfile    Log in to check your private messages Log in to check your private messages    Log in Log in 

Uhićenje A. Gotovine

Post new topic   Reply to topic    rai Forum Index -> O politici
View previous topic :: View next topic  
Author Message
kawkaz
Admin

PostPosted: Thu Dec 08, 2005 8:46 pm    Post subject: Uhićenje A. Gotovine Reply with quote

Što kažete o tome? Imao je dobru opasku D. Kajin ("rekao sam da će do uhićenja Gotovine doći čim Britaniji i SAD-u to bude odgovaralo")...Ovo samo može ubrzati ulazak u EU - sranje...
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
orchid

PostPosted: Fri Dec 09, 2005 12:59 pm    Post subject: Reply with quote

evo nije me bilo nekoliko dana pa vidim da je opet kawkaz morao da pokrene neki topic a bilo dosta toga.no
ante,bas jucer pricao s likom koji je iz blizine njegovog rodnog pakostana.ma to je tipicna prica lik iz malog mjesta da ne kazem sela ode u svijet i ono prodje legiju stranca Exclamation a to nije mala stvar Wink i postane nardoni eroj,onda ovaj nesrteni rat i sve te pizdarije ojko njega koje ce jos trovati narod na ovim prostorima ko sto cernobil i dalje truje ljude,su samo osnazlil njegov kult licnosti(necu ulaziti u nejgove vojnicke sposobnosti koje ocito postoje) a ustvari lik je mafijas i to je to.
sjecam se jos afere s novinarkom vesnom karuzom dok je bilo ratno stanje u punom jeku a da ne kazem o sverc svega i svaceg najbolji primjer je to ipak ljubo cesic rojs od vozaca autobusa do cina generala Rolling Eyes a ima toga jos.
stoji i cinjenica da nam je to ocito poklon za novu 2006.
priblizavanje eu Twisted Evil
a vidi se da je ivo pravi igarc sad-a i ostalih politckih krugova,taman kad je malo frka u drazavi da ne kazem da se ulazi u preidzbornu godinu on odigrava poteze (mada mislim da ne odigrava to sve sam nego je to sve planirano)
boli ga kurac sto ce "masa" da izdaje na ulicu pare stizu a pare nose novu izbornu pobjedu Exclamation
i da skratim,anti nista ne fali ide u super zatvor,dobro ce ga braniti,ljudi ga vole, a tko zna da li ce shvatiti da je zapravo izigran od svih koji su ga toboze stitli(hzd+sdp)
zivijo ti ante samo sto dalje od mene Wink
Back to top
View user's profile Send private message
kawkaz
Admin

PostPosted: Sat Dec 10, 2005 8:59 pm    Post subject: Reply with quote

zasto mislis da je lik mafijas? istina je da su vecinom problematični momci isli u legiju, ali ne mora biti pravilo. Osim ako ga mafijasem ne smatras zbog pljački i tome slično, ali to je standardni djir - prijateljevao je sa članovima IRA-e, a vjerojatno nisu onda ni nesto razliciti.

Reklo bi se - sve su ozbiljnije terorističke skupine mafijaši, pošto obično nemaju drugog izvora financija ;)
Back to top
sibenik

PostPosted: Sat Dec 10, 2005 10:39 pm    Post subject: Reply with quote

ja idem sutra u st u nadi da će biti obracuna sa policijom slicno ka posli odgodene utakmice kontra dinama.policiju uvik triba gazit, mene su skoro priveli radi kisobrana, njih dvojica se otimala koji ce me povuc na svoju stranu, sta reci, nagleda san se demokracije po utakmicama, po sibeniku, ka gradu, i kada se rade akcije sa sprejem tako da mi tesko moze biti za pandura iako znan di i oni nisu svi stoka.oni su samo instrument politike koja nam želi upravljat životima, neki to neće prihvatiti nikad i zato iman takvo mišljenje.šta se konkretno ante tiče smatram ga pozitivcem iako ni on vjeovatno nije toliki heroj kako ga se smatra.ipak ga podržavam, jer koliko mi god srali da su ratovi zlo, i jesu, i ja nisan isa u vojksu niti cu ici, neko je triba branit i obranit sebe, obitelj, prijatelje.zalosno je samo šta se onda opet stvori isto smeće protiv kjeg smo se borili, sve pod krinkom da je to demokracija.demokracija je kad ne platin kartu od perkovića do šibenika ili kad razbijen staklo na pandurskom autu i ne platin ga, primitivno možda ali istinito, surovo.
Back to top
kawkaz
Admin

PostPosted: Sun Dec 11, 2005 3:17 pm    Post subject: Reply with quote

pa definitivno bi mogli prosvjedi posluziti destabilizaciji vlasti - a to je i vise nego dobrodoslo - zbog EU ;)

ja ga ne smatram nikakvim, ali za one zločine za koje ga se optuzuje on nije kriv, nego neki drugi koje se nikada nece ni optuziti jer imaju puno bolje veze.
Back to top
Rata

PostPosted: Mon Dec 12, 2005 7:31 pm    Post subject: Reply with quote

kawkaz wrote:
ja ga ne smatram nikakvim, ali za one zločine za koje ga se optuzuje on nije kriv, nego neki drugi koje se nikada nece ni optuziti jer imaju puno bolje veze.

Ma da! Logicno je da neko je je anarhista nista ne misli o nekom generalu. Anarhisti nemaju nikakav odnos prema vojsci, nacionalizmu, religiji i eksponentima tih ideja i struktura.

Mrak covece, ovo ustastvo i cetnistvo u delu pokreta koji se na prostoru ex-yu predstavlja kao anarhisticki. Kao sto sam vec jednom primetio, kao i tokom drugog svetskog rata su se nacisti sa svih strana ujedinili. Kod vas ustase u RAI-ju, kod nas cetnici u Bloku 45...

Strava i uzas. No, ponovo ce doci partizani.

Salud, Anarquia y Colectivismo

Rata
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
kawkaz
Admin

PostPosted: Tue Dec 13, 2005 3:42 pm    Post subject: Reply with quote

A ti ces ih voditi pretpostavljam ;)

Hehe, pa cuj covjek, ja ne mislim da je vojska nesto dobro, a jos manje da je čovjek koji je radio kao plaćenik dobar. Ali gledajući na spomenuti slučaj ne mogu reći ništa, jer kao i ti ne znam previše. A to što bi ti osudio nekoga tko je za vrijeme rata bio vojnik samo govori u kojoj realnosti zivis. Sto bi ti učinio - osnovao anarhističku miliciju? mo'š misliti...zasto onda nisi nesto za vrijeme rata i napravio, nego se sada busaš o prsa svojim partizanstvom i sličnim pizdarijama, a očito ne znaš previše o tome ili si ideološki zasljepljen - kako se da primijetiti - ostavštinom komunizma.a da sam ustaša ne bi imao prijatelje Srbe, a ovdje u Hrvatskoj ti partizani i vladaju, od početka-očito nisi upućen u to da je HDZ imao najviše članova SK, u tajnim su službama sami udbaši, a ti su isti također, u dogovoru sređivali muslimane u Bosni zajedničkim snagama...eto ti komunista.

da ponovim, nemam isto mišljenje o partizanima iz Istre i Dalmacije kao i o onima iz drugih krajeva (iako ni o njima nemam "loše").
Back to top
sibenik

PostPosted: Fri Dec 16, 2005 12:34 am    Post subject: Reply with quote

ma goni ga s tim sranjnima, ja san uvik za nereda kontra policije i svega šta je državno.ali ljudi koji su se borili za ovu zemlju nisu se borili za vlast već za slobodu ka šta mi to dans na svoje načine radimo, neko graffitima, neko ekologijom, glazbom.....neko je mora branit ljude i svoju obitelj i ja bi ubija četnike i ustaše da znam da oni oće mene, i nebi pri tome mislija kako stvarat neku novu vlast, nego kako priživit.
Back to top
Biko

PostPosted: Thu Dec 22, 2005 1:13 pm    Post subject: Reply with quote

Jebote nisam na ovom situ bio pun kua vremena i ono kao da se nikad nista ne mijenja.
Kawkaz kao sto to on obicava ciniti provcira, (reklo bi se smisljeno) skuzio sam te. No tome sam s njim dovoljno polemizirao i stvarno mi se ne da vise.

Rata koji ulece i dijeli paske svima koji stignu. Rato ajde vise dodji k sebi i prestani misljenje jedne osobe izjednacavati s misljenjima svih onih koji su u nekoj grupi ili oko nje.

A sto se toga tice kako ce me netko nazivati svejedno mi je, mozes me zvati i Ksenijom ako te to cini sretnim.
No ja sam barem totalitarne ideje povezivao s upotrebom i manipuliranjem monopolistickih pozicija na mogucnost razmjene misljenja i stavova, a za sada to primjecujem vise kod tebe nego kod drugih ovdje.
A ako ti je do sjebavanja nacista, sto bi ti valjda trebalo biti, ajde pometite svoj prag i razbucajte tu gamad od Krv i casti, skinhead, i ostalih sranja koji samaraju ljude gdje god stignu, a nas pusti da se rjesavamo svojih.
Rata

PostPosted: Thu Dec 22, 2005 1:59 pm    Post subject: Reply with quote

Za dom spremni, za kralja i otadzbinu...
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
kawkaz
Admin

PostPosted: Sun Dec 25, 2005 3:12 pm    Post subject: Reply with quote

Hehe, ovo je postalo i zabavno... pa ne provociram, ali ne mogu reći da ne uživam kada vidim koliko reakcija može izazvati jedno drukčije mišljenje, kod anarhista. ali neću više o tome-tema je za mene zatvorena, ionako nitko neće promijeniti svoje mišljenje.
Back to top
orchid

PostPosted: Fri Jan 20, 2006 12:26 am    Post subject: Reply with quote

sibenice dobar comentar jedino je nazalost i cinjenica da je dosta u ovome ratu palo glava po necijoj volji da nekazem dogovoru ali s druge strane "rat je rat, a nije nogometna utakmica"

anto sad uziva u blagodati doma pricajuci sa svojim susjedima koje dugo nije vidio milosevic,band aiz bosne,rebic...a jos kad dolete mladic i karadzic ..biti ce to festa.
trablao bi napraviti neko sranje i otici tamo.uh sta bi se moglo sve naslusati.
a ne da tu bacamo neke fore tipa naprijed oni nazad ovi Shocked
Back to top
View user's profile Send private message
kawkaz
Admin

PostPosted: Fri Jan 20, 2006 2:11 pm    Post subject: Reply with quote

ne razumijem. pa ne može se sve ni izjednačavati, pogotovo zato jer svatko od nas jako malo zna o tome.
Back to top
Post new topic   Reply to topic    rai Forum Index -> O politici All times are GMT

Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum